Nieuws
1130990
Nieuws

Wapens inruilen voor Beyoncé tickets

Inwoners van New York kunnen binnenkort hun wapens inleveren in ruil voor concertkaarten van onder meer Beyoncé.

Muziekmanager Michael Williams wil met de stunt het wapenbezit in New York terugdringen, zo meldt de Amerikaanse krant New York Daily News.

Bewoners van The Big Apple worden zo aanmoedigd hun wapens in te leveren en krijgen hier kaarten voor optredens van Beyoncé en andere muzikanten voor in de plaats.

Michael 'Blue' Williams, eigenaar van Family Tree Entertainment en manager van muzikanten als Cee-Lo Green en Outkast, hoopt 100.000 dollar bijeen te krijgen voor zijn 'Guns for Greatness' programma. Daarnaast wil hij steun verwerven van de  New Yorkse politie-afdeling.

'Beyoncé komt naar Brooklyn, Jay-Z treedt binnenkort op in het Yankee Stadium', aldus de 43-jarige ondernemer die zelf afkomstig is uit de Bronx. 'Ons doel is om mensen in mijn vakgebied en mijn wereld, met wie ik contacten heb, te bereiken en hun steun te krijgen. Ik denk dat we allemaal moeten samenwerken om wapens van de straat te krijgen.'

Beyoncé en haar man Jay-Z hebben nog niet gereageerd op de plannen van Williams. Nick Cannon, de man Mariah Carey,  is wel enthousiast en wil graag samenwerken met Williams.