Nieuws/Binnenland
1138578
Binnenland

Luxe kamperen in een Youpi! Lodge

Misschien bent u al bekend met vrijetijdspark Beerze Bulten in Overijssel, Reiskrant bracht er onlangs een eerste bezoek.

Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn nodigde een verslaggever uit om zijn laatste aanwinst te testen: de Youpi! Lodge. Hagedoorn: „We hebben de robuuste lodge met ’tentlook’ speciaal voor Beerze Bulten laten ontwerpen en zijn ontzettend trots. In de Youpi! Lodges krijg je een kampeergevoel, maar geniet je van het comfort van een bungalow."

Wij keken onze ogen uit bij het zien van ons tijdelijke onderkomen. Sowieso waren we onder de indruk van het ruim opgezette, schone vakantiepark en bovenal de vriendelijkheid en de gastvrijheid van de medewerkers. Hagedoorn heeft kwaliteit, service en creativiteit hoog in het vaandel. Zijn fantasierijke brein draait volle toeren en dat is onder meer te zien aan de bijzondere en vindingrijke overnachtingsmogelijkheden én activiteiten.

Want activiteiten worden er volop georganiseerd; kinderen kunnen hun energie kwijt in het Giga Konijnenhol, waar Aart Schroefdraad de scepter zwaait, een overdekt speelparadijs of op het Giga Konijnenveld, de 10.000 m2 grote speeltuin. Uiteraard is er een ook een zwemparadijs waar jong en  oud zich kan vermaken.

Uw verslaggever nam geen sprong in het diepe, maar liet zich verwennen in de aanwezige, luxe beautysalon. Na een uitgebreide Hot Stone Massage, was het tijd voor het verzorgen van de inwendige mens. Op het park zit Brasserie de Hagehorst. Een sfeervol restaurant, waar je in alle rust kunt genieten van geweldige maaltijden. Tip: neem de portobello!

Kachel aan

Eenmaal terug in onze Youpi! zetten we de gaskachel aan en doken we met een boek op de bank. Dit is knus! Na een heerlijke nacht, werden we gewekt door het geluid van een golfkarretje. Het ontbijt werd gebracht... Verse croissantjes, jus en nog veel meer. Zalig!

Eigenlijk wilden we de lodge niet verlaten, lekker op de bank met een boek leek ons wel wat. Maar de zon scheen en we hadden fietsen gehuurd bij de receptie. We maakten een prachtige tocht, wat een mooie omgeving! Het plan was om ergens een hapje te gaan eten, maar de Brasserie op het park was zo goed bevallen, dat we besloten daar weer te dineren.

Het weekend vloog voorbij en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat wij, als kinderloze begin-dertigers, niet hadden verwacht dat we ons zo zouden vermaken. Maar vanwege de rust, de ruimte, de omgeving, de gastvrijheid en oké... de luxe lodge, zijn we om. Vakantievieren op een vakantiepark? Dat wordt een jaarlijks uitje!

Kijk op www.beerzebulten.nl voor meer informatie