Nieuws
1141132
Nieuws

Zeman kritisch op Stekelenburg

Trainer Zdenek Zeman van AS Roma kan zich niet vinden in de kritiek van Maarten Stekelenburg. De doelman vertelde afgelopen week dat hij niet kan leven met zijn bijrol bij de Italiaanse club. Hij zei ook nauwelijks contact met zijn coach te hebben.

Zeman noemde de uitspraken van Stekelenburg „ongelukkig.” „Hij vergeet volgens mij dat hij nog steeds speler van AS Roma is. Bovendien is hij geblesseerd geweest. Ik heb wel aan hem gevraagd of hij meer betrokken bij het team kan zijn. Hij isoleert zich nog al en spreekt alleen Engels.”

Louis van Gaal

Stekelenburg hoopt voor het einde van de maand, als de transfermarkt sluit, nog een nieuwe club te vinden. Hij is inmiddels zijn plaats in de selectie van het Nederlands elftal verloren. Bondscoach Louis van Gaal heeft hem niet opgenomen in zijn voorselectie voor het oefenduel met Italië (6 februari).

Serie A

Stekelenburg kreeg afgelopen woensdag overigens speeltijd tijdens het bekerduel met Internazionale. Naar verwachting zit hij zondag weer op de bank als AS Roma het in de Serie A opneemt tegen Bologna.