Nieuws/Binnenland
1141220
Binnenland

Opnieuw gezichtschoppers gezocht

Nog geen twee dagen nadat Nederland met afschuw reageerde op de gruwelijke mishandeling in Eindhoven, waarbij een jongen door een groep van acht gestoorde Belgen bijna dood is geschopt, heeft de politie opnieuw beelden vrijgegeven van een zware mishandeling. Ditmaal in Nijmegen.

Het incident dateert van de nacht van 14 op 15 september vorig jaar. Op de Oranjesingel werd een 51-jarige inwoner van Nijmegen schijnbaar zonder enige aanleiding door twee mannen volledig in elkaar geslagen en geschopt. Terwijl hij op de grond lag, kreeg het slachtoffer meerdere keiharde trappen tegen zijn hoofd. De daders gingen er aanvankelijk vandoor, maar kwamen tot twee keer toe terug om hun afschuwelijke karwei 'af te maken' en de man opnieuw met gestrekt been tegen de grond te schoppen en op zijn hoofd in te trappen.

Het slachtoffer liep onder meer een zware hersenschudding op en meerdere kneuzingen. De daders lopen nog vrij steeds rond. De politie heeft nauwelijks een signalement van de twee, maar hoopt dat de vrijgegeven beelden alsnog tot hun arrestatie leiden.

OPROEP: Weet u meer? Tip De Telegraaf!