Nieuws/Binnenland
1145169
Binnenland

Kroonjaar voor onze vorstin Beatrix

Oproep: De koningin en u

Ze staat fier aan het hoofd van ons land en aan het hoofd van de koninklijke familie en 31 januari aanstaande is het 75 jaar geleden dat onze vorstin Beatrix werd geboren op Paleis Soestdijk. Wij zijn op zoek naar uw persoonlijke foto's en filmpjes van of met onze koningin.

Wat zijn uw herinneringen aan onze koningin? Hebt u foto's met of van de koningin? Mail die dan naar de redactie (o.v.v. 'Koningin en ik'). Uw video uploaden kan via onze uploadpagina! (vergeet niet de beschrijving in te vullen).

Door de oorlog bracht ze weliswaar haar peuterjaren door in het verre Canada, maar vanaf begin 1938 is Beatrix, zij die gelukkig maakt –zoals de betekenis van haar naam luidt - niet meer uit ons midden weg te denken. Heel wat Nederlanders hebben inmiddels haar èn zichzelf bij feestelijke en andere gedenkwaardige momenten vastgelegd. Met een ouderwetse Leica of met een hypermoderne smartphone.

Ter gelegenheid van het kroonjaar van onze koningin wil De Telegraaf ook aandacht besteden aan de herinneringen die u deelt met haar. Daarom ruimen we zowel plaats in in de krant als op internet voor al uw leuke, verrassende, ontroerende foto’s en filmpjes die een duidelijk verband houden met Beatrix als prinses en als koningin.