Nieuws
1145211
Nieuws

"Gekleurde iPhone 5S in voorjaar"

De nieuwe iPhone verschijnt in dezelfde kleuren als de nieuwste iPod Touch en komt in mei of juni beschikbaar. Dat beweert analist Brian White van Topeka Capital Markets.

Apple fans kunnen naast hun favoriete kleur, ook hun favoriete formaat kiezen, zegt White vernomen te hebben van zijn bronnen.

"Wij geloven dat de toevoeging van kleur aan de iPod Touch serie een proeftuin is voor het toevoegen van kleur aan de nieuwe iPhone die volgens ons in liefst 8 kleuren zal verschijnen", aldus White. "Uiteindelijk geloven we ook dat Apple een breder kleurenscala naar de iPad brengt."

Daarnaast zegt White geluiden te hebben opgevangen over meer keuzemogelijkheden voor de consument wat betreft schermgrootte. Op dit moment biedt Apple de keuze uit een 3,5 inch scherm op de iPhone 4S en iPhone 4 en een 4 inch scherm op de iPhone 5. Het bedrijf heeft echter nog nooit meerdere schermgroottes aangeboden op eenzelfde model. White verwacht echter dat dit gaat veranderen, omdat dit Apple de mogelijkheid biedt een lager geprijsde kleinere iPhone aan te bieden en eventueel zelfs een groter model met een 5 inch scherm.