Nieuws/Binnenland
11457
Binnenland

Eindhovense kickbokser (21) doodgestoken in Spaanse discotheek

Granada - De 21-jarige Eindhovense kickbokser Osama Attadlaoui is in Spanje om het leven gekomen. Hij is zondagochtend in een discotheek doodgestoken, aldus het Eindhovens Dagblad.

Attadlaoui is neergestoken in het centrum van een bekend uitgaansgebied in Granada in het zuiden van Spanje.Volgens Spaanse media heeft hij een Arabische achtergrond.

Twee aanhoudingen

De Spaanse politie heeft twee Spanjaarden aangehouden die worden verdacht van 'het ombrengen van een Nederlander van ongeveer twintig jaar oud met een steekwapen'. Ook hebben de twee een andere man verwond, aldus de Spaanse krant ABC maandag.

De aangehouden mannen zijn 22 en 21 jaar oud. Een van hen is eerder in aanraking met de politie geweest. De politie is op zoek naar getuigen van de steekpartij.

Actief bij sportschool Woensel

Attadlaoui was vroeger actief bij sportschool All-Fit Gym in Woensel. Een woordvoerder van de sportschool laat weten dat de man daar al een tijd niet meer heeft getraind. ,,We zijn op de hoogte gesteld van zijn overlijden, maar we weten niet wat er precies is gebeurd”, aldus de zegsman van de sportschool. Bij de sportschool is maandagavond een bijeenkomst voor de leden.

Marc de Bonte

Afgelopen donderdag werd het lichaam van kickbokser Marc de Bonte gevonden in het Wilhelminakanaal in Oirschot. Er was wekenlang naar hem gezocht.