Nieuws/Opmerkelijk

Vrouw gigantisch de mist in na verzoek autoverzekeraar

Facebook Alyssa

LITTLE ROCK - Alyssa Stringfellow uit het Amerikaanse Little Rock twijfelde heel lang of ze haar gigantische blunder wel op Facebook moest delen, maar ze wilde haar misser toch niet alleen voor zichzelf houden. Want toen haar autoverzekeraar vroeg of ze foto’s van de voor- en zijkant op wilde sturen, begreep ze klaarblijkelijk niet helemaal de context van de vraagstelling.

Facebook Alyssa

De vrouw vroeg haar moeder om de foto’s te maken. Van Alyssa zelf welteverstaan. Ze laat zich breed lachend, van voor en van de zijkant fotograferen. De makelaar van de verzekeringsmaatschappij had gelukkig een grappige respons: „Hoi Alyssa, ik heb precies de foto’s nodig die jij hebt genomen, alleen dan van je auto.”

Haar oma vroeg hierna dan ook of dit echt was gebeurd: „Alyssa Rachael, heb jij foto’s van JEZELF gestuurd? Die moesten van je auto zijn!” De twee moesten er hard om lachen.

Heel blond

Ondanks dat het een ongelofelijke blunder van de vrouw was, heeft ze het toch gedeeld. „Het was heel, heel, heel HEEL erg blonde actie van me, maar hopelijk kunnen jullie er toch van genieten.”

Haar bericht is inmiddels al meer dan 21.000 keer gedeeld en kreeg meer dan 34.000 likes.

Lees meer over