Nieuws

Zatlap vecht eerst met de buren

Dronkenlap door agenten in bed gelegd

Niet de dronkenlap uit het verhaal.

Niet de dronkenlap uit het verhaal.

ANP

SINT-KRUIS-WINKEL - De wilde avond die de man (35) uit het Belgische Sint-Kruis-Winkel meemaakte, zal hij waarschijnlijk niet snel meer beleven. Hij moest zich in de rechtbank verantwoorden omdat hij eerst laddertje zat achter het stuur kroop en vervolgens ging vechten met de buren. Aan het eind van de avond moesten agenten de inmiddels nauwelijks aanspreekbare man op bed leggen.

Niet de dronkenlap uit het verhaal.

Niet de dronkenlap uit het verhaal.

ANP

Na zijn stomdronken ritje besloot de dertiger om maar eens ruzie met zijn buren te gaan maken. Zij klaagden immers over ’teveel lawaai’ en dat schoot de beschonken man in het verkeerde keelgat. De twee buurmannen lieten zich volgens Het Laatste Nieuws echter niet het kaas van het brood eten en namen een ijzeren staaf mee.

Vervolgens besloot de moeder van de dronkenlap zich ermee te bemoeien. Dat leverde haar meerdere rake klappen op. De politie was inmiddels opgetrommeld en volgens hen was het vrij snel duidelijk dat de 35-jarige man nogal te diep in het glaasje had gekeken.

Hij bleek nauwelijks aanspreekbaar. Reden voor de agenten om hem gewoon in bed te leggen, waar hij zijn roes kon uitslapen. Zowel zijn moeder als de andere twee vechtersbazen moeten voor de rechter verschijnen wegens mishandeling.

Lees meer over