Nieuws/Buitenland

Neergeschoten na ’slechte seks’

Mariassa Wallen gaf na de moord snel 10.000 euro uit.

Mariassa Wallen gaf na de moord snel 10.000 euro uit.

Facebook

North Everett - Een 21-jarig escortmeisje heeft een klant in zijn huis neergeschoten omdat ze ’slechte seks’ met hem had gehad. Daarna vluchtte Mariassa Wallen met zijn creditcards en begon als een dolle te winkelen. Met drie bankkaarten gaf ze in 82 transacties ruim 10.000 euro uit.

Mariassa Wallen gaf na de moord snel 10.000 euro uit.

Mariassa Wallen gaf na de moord snel 10.000 euro uit.

Facebook

Mariassa, moeder van een kind van elf maanden, was vaste klant van de internetexpert, maar op 21 oktober liep het bezoek aan zijn appartement uit de hand.

Twee kogels

Nadat de werkgever van de man alarm sloeg dat hij niet was komen opdagen, vond politie hem op 24 oktober in zijn eigen huis. Het slachtoffer had twee kogels in zijn hoofd, maar leefde wonder boven wonder nog. Aan de hand van bewakingsbeelden buiten kon Mariassa worden opgespoord.

Uit camerabeelden bleek dat ze de man in oktober vijf maal had bezocht. De laatste keer bleek 21 oktober te zijn: om 20.45 uur kwam ze het appartement binnen, om 22 uur vluchtte ze met de creditcards.

Orale seks

Geconfronteerd met het bewijsmateriaal zei ze de klant twee keer in het achterhoofd te hebben geschoten „omdat hij orale seks verkeerd deed”. Het slachtoffer ligt overigens nog steeds in het ziekenhuis.

De politie ontdekte dat het slachtoffer vaak naar een stripclub ging en daar opschepte dat hij rijk was.

Volg het laatste nieuws via onze WhatsApp-lijn. Zet 06-13650952 in je telefoon en stuur via WhatsApp het bericht met alleen de twee woorden: Nieuws Aan. Je krijgt dan een paar keer per dag het nieuws dat je moet en wilt weten.

Lees meer over