Nieuws/Buitenland
1151876
Buitenland

Man heeft seks met minnares op trouwdag met zieke echtgenote

Is dit de slechtste echtgenoot ooit?

Archieffoto. Niet de vrouw uit het verhaal.

Archieffoto. Niet de vrouw uit het verhaal.

LONDEN - Een Britse vrouw die net was gediagnosticeerd met huidkanker, heeft uitgerekend op haar trouwdag een sms’je van haar man gekregen waarin hij bekent een affaire te hebben. De Britse stuurde een felicitatie naar haar ega, maar de reactie van manlief viel rouw op haar dak: „Jij ook gefeliciteerd. Ik heb net de beste seks ooit gehad, met mijn extreem sexy minnares.”

Archieffoto. Niet de vrouw uit het verhaal.

Archieffoto. Niet de vrouw uit het verhaal.

Het huwelijk liep al niet van een leien dakje, maar tijdens het 1-jarig jubileum had Julie op een meer opbeurende reactie gehoopt. Ze was met haar dochter uit een eerder huwelijk op vakantie, toen het nieuws over de huidkanker binnenkwam. Dat de man zich niet bepaald gedroeg als steun en toeverlaat, werd eerder al duidelijk toen hij fijntjes had opgemerkt dat ze ’de kanker verdiende’.

’Zelfvertrouwen geruïneerd’

Het berichtje over de affaire was de druppel voor de Britse, maar daarbij bleef het niet. „Ik neem haar straks mee naar het restaurant voor een lekker maal”, schreef de schuinsmarcheerder. De vrouw, die inmiddels de scheidingspapieren de deur heeft uitgedaan, is kapot van verdriet. „Het is verschrikkelijk. Dit is het ergste dat me ooit is overkomen. Mijn zelfvertrouwen is geruïneerd. Dat de man waarvan ik hou, tot zoiets in staat is”, zegt ze tegen The Sun.

De Brit blijft er opvallend luchtig onder. „Ik was niet meer verliefd. En vond iemand anders. En weet je waarom ze kanker kreeg? Ze gaat als een gek onder de zonnebank. Vier of vijf keer per week.”