Nieuws/Binnenland

Te koop: Barbiehuis voor 275.000 euro

Amsterdam - Voor alle Amsterdammers die buiten de hoofdstad een huis aan het zoeken zijn, óf voor mensen die gewoon graag in het Overijsselse Olst willen wonen en op zoek zijn naar wat kleur in hun leven. Voor die mensen staat een wel heel opvallend huis te koop. Het is roze, roze en nog eens roze. De vraagprijs? 275.000 euro.

De spit-level woning staat te koop op de Wethouder A.G. Dekkerlaan 3, in het centrum van Olst. Het optrekje met drie woonlagen heeft vijf kamers, waarvan vier slaapkamers. Opvallend: in de advertentietekst op Funda wordt met geen woord over de kleur gerept. Hoewel dat wellicht ook niet echt nodig is; de foto’s spreken boekdelen. Geïnteresseerd? Dan kun je dus maar beter wel van roze houden of het niet erg vinden om een paar (lange) dagen de handen uit de mouwen te steken om de boel schilderen.

Liever in Amsterdam wonen? Daar staat nog altijd een casco-woning van 49 vierkante meter te koop voor het niet bepaald kinderachtige bedrag van 340.000 euro. En onlangs verscheen er op Funda nog een zolder van 23 vierkante meter voor maar liefst 200.000 euro. Het stulpje was binnen drie dagen verkocht.

Lees meer over