Nieuws/Binnenland
1162062
Binnenland

Winnaar Nimoto elektrische vouwfiets

De redactie van De Vaarkrant is bijna letterlijk overspoeld met inzendingen voor het winnen van de mooie Nimoto elektrische vouwfiets met een winkelwaarde van € 929.

Uit alle inzendingen heeft de redactie van De Vaarkrant willekeurig een winnaar getrokken. We hebben mevrouw Smit uit Zevenbergen voor de Kerst blij kunnen maken met deze schitterende prijs. Gefeliciteerd!

Alle overige deelnemers heel hartelijk bedankt voor uw inzending. Blijf De Vaarkrant in de gaten houden voor nieuwe prijsacties.

Nimoto Handy

De aluminium Nimoto Handy weegt zonder de accu maar 17 kilo en is daardoor gemakkelijk te tillen. Omdat de fiets bovendien eenvoudig inklapbaar is, kan er gemakkelijk een plek aan boord voor worden gevonden.

De 10 Ah, 4 kilo zware Li-Ion batterij is met een kliksysteem in een handomdraai los te halen en kan met de bijgeleverde acculader  in 5 – 7 uur gewoon via het stopcontact weer helemaal opgeladen worden. Dan kun je minimaal 35 kilometer lang genieten van maximale trapondersteuning, zodat je bruggen, hellingen en tegenwind moeiteloos trotseert.

De Nimoto Handy kost € 929, inclusief laadsysteem, maar exclusief de draagtas, die voor € 47, als accessoire verkrijgbaar is.