Nieuws
1163541
Nieuws

WATERSPORTNIEUWS

Botenbank magazine gratis online

Botenbank Magazine is het eerste vraag- en aanbod blad van de Benelux dat nu ook gratis online te bekijken is. In iedere editie van Botenbank magazine staat het nieuwste aanbod van kwaliteitsschepen uit Nederland, aangevuld met boottesten, watersportnieuws en inspirerende fotoreportages van watersporters.

Botenbank online is speciaal bedoeld om het geïnteresseerden in de 7.000 boten die op Botenbank te koop staan gemakkelijk te maken. Het bekijken en downloaden van het magazine kan op de website van botenbankmagazine.

Botenbank magazine is sinds het laatste kwartaal van 2012 bezig met de uitbreiding van haar internationale activiteiten om het Nederlands aanbod van schepen buiten de landsgrenzen te promoten. Er is hard gewerkt aan het opzetten van een internationaal netwerk van plaatsen waar het blad, gratis af te halen is. Daarnaast zal Botenbank magazine met een stand aanwezig zijn op Boot Düsseldorf en een aantal andere internationale watersportbeurzen.

Veel kostbare jachten worden tegenwoordig verkocht aan Europese buitenlandse kopers. Nederlandse schepen staan bekend om hun goede kwaliteit en verkeren, omdat ze meestal op zoet water hebben gevaren en verkeren over het algemeen in een uitstekende staat van onderhoud.