Nieuws
1164258
Nieuws

Joke Bruijs verleidt Gerard Cox

Joke Bruijs heeft opnieuw haar ex-geliefde Gerard Cox verleid. „Ik ben het blijkbaar nog niet verleerd”, lacht de Rotterdamse.

"Na alle rollen die Gerard en ik op tv als echtgenoten speelden én het huwelijk dat we samen hadden, krijgt onze band een nieuwe dimensie. We gaan samen de planken op. In het komische stuk Alles Went Behalve Een Vent spelen we wéér een getrouwd stel, wier liefde na de pensionering van de man des huizes in de knel komt."

"Alles moet nog vorm krijgen, wel weten we dat de titel Alles Went Behalve Een Vent een handvat is”, vervolgt Joke. "Op het toneel zullen we niet de verhalen van Yvonne Kroonenberg naspelen, maar wel de verschillen tussen mannen en vrouwen weergeven zoals zij zo openhartig beschreef. Gerard zal een gezapige man spelen die met pensioen is. Hij zit graag thuis een beetje onderuitgezakt op de bank te genieten van zijn welverdiende rust. Maar voor haar is het wennen dat hij opeens thuis is. Zij is een koket hittepetitje dat nog zo veel wil. Ja, dat levert strijd op."

Lees meer in dagblad De Telegraaf.