Nieuws/Binnenland
1165786
Binnenland

Twente en AZ volgen Kali

Bij FC Utrecht neemt de ongerustheid toe dat Anouar Kali na dit seizoen transfervrij de deur uitloopt. De middenvelder, die bezig is aan een sterk seizoen, heeft komende zomer een aflopend contract. Kali leek enige tijd geleden dicht bij een akkoord met FC Utrecht over een contractverlenging, maar gaf ineens aan toch nog even te willen wachten.

Officieel, omdat hij zich volledig op het voetbal wilde concentreren, maar bij FC Utrecht wordt inmiddels gevreesd voor kapers op de kust. Kali wilde na de wedstrijd tegen SC Heerenveen niet ingaan op de interesse van FC Twente en AZ, die het talent nauwgezet volgen.

„Op het trainingskamp in Portugal ga ik met de club praten. Het kan nog altijd dat ik ga bijtekenen, maar dat ligt ook aan FC Utrecht”, aldus de middenvelder, die erkende dat zijn zaakwaarnemer Sören Lerby hem had geadviseerd nog even te wachten met bijtekenen met het oog op interesse van andere clubs. Leon de Kogel verwacht op korte termijn zijn contract te verlengen met FC Utrecht. „We zijn in gesprek en daar komen we wel uit”, aldus De Kogel.