Nieuws/Binnenland
1168178
Binnenland

Man (21) bijna doodgeslagen in discotheek

Terwijl Nederland afgelopen weekend stilstond bij de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen, werd in een discotheek in Spijkenisse een jongen opnieuw het slachtoffer van zinloos geweld. De 21-jarige Brian uit Hellevoetsluis werd bijna doodgeslagen en -geschopt in discotheek Y-land.

De jongen werd door twee jongens van 15 en 17 jaar belaagd in de discotheek in de nacht van zaterdag op zondag.

Het opstootje begon toen het slachtoffer per ongeluk tegen een van de jongens aanliep. Uit het niets sloeg het tweetal Brian een gebroken neus. Het slachtoffer viel op de grond waarna hij nog meer trappen kreeg.

"Was een gezellig feestje, niks op aan te merken. Maar er liepen twee raddraaiers rond die het op mij gemunt hadden. Ze sloegen me uit het niets waardoor ik meteen m'n neus brak en op de grond terecht kwam. Daarna konden ze het niet laten om mij ook nog in mijn gezicht te trappen", schreef hij op zijn Facebook.

Brian is in het ziekenhuis behandeld voor zijn dubbel gebroken neus, een breuk in zijn voorhoofd en meerdere breuken in zijn kaak en oogkas. Hij is inmiddels weer thuis maar moet nog wel enkele operaties ondergaan.

De daders zijn herkend op camerabeelden. Zij zitten vast.