Nieuws/Binnenland
1169032
Binnenland

WINNEN

Combinatie fishfinder en kaartplotter

De nieuwe Garmin echoMAP 50s en 70s kaartplotters gecombineerd met een geïntegreerde fishfinder zijn dankzij snelle positie updates speciaal geschikt voor iedere visboot.

De 50s combineert een 5” VGA kaartplotter display met een geavanceerde fishfinder. De grotere echoMAP 70s maakt gebruik van een 7”, multitouch WVGA touchscreen voor de kaartplotter en fishfinder.

De positie wordt bij beide modellen 10 keer per seconde ververst. Dit zorgt voor een constant beeld en betere accuraatheid tijdens het navigeren. De plotters hebben Wi-Fi en draadloze Bluetooth™ mogelijkheden om verbinding te maken met Garmin’s BlueChart® Mobile App.

Speciaal  voor de 50s is er de nieuwe echo portable kit, een draagtas voor alle fishfinder benodigdheden. Deze draagtas met stevige buitenkant en zachte binnenkant is handig voor de visser die veel onderweg is. De nieuwe 50s en 70 s zijn vanaf begin 2013 verkrijgbaar. Adviesprijzen: echoMAP™ 50s vanaf € 459, echoMAP™ 70s vanaf € 1.099

 

WIN Een Garmin 150 fishfinder twv € 129!

Vraag: Voor welk model Garmin EchoMap is de echo portable kit speciaal geschikt?

 

Stuur het antwoord met vermelding van uw naam en volledige adresgegevens onder vermelding van GARMIN PRIJSVRAAG naar [email protected]

 

Over de prijs, de Garmin 150

Met dual-beamtechniek tegen een single-beamprijs is de echo 150 bijzonder geschikt voor sportvissers. Dankzij het uitgaande vermogen van 200 watt (RMS) kan de Echo 150 in zout en zoetwater nauwkeurig tot dieptes van 400 meter scannen. In ondieper water is dankzij de sensorhoek van 120° ook vis te zien die zich ver van de boot bevindt. de HD-ID-techniek kunnen targets eenvoudig getraceerd worden op het 4¨ scherm van de Garmin Echo 150.