Nieuws
1169577
Nieuws

Koffie drinken in het hoogste café van Oostenrijk

Sinds kort kun je in Oostenrijk op 3440 meter hoogte, in het hoogst gelegen café van het land, genieten van een heerlijke koffiespecialiteit. En het uitzicht dat je daarbij hebt vanaf de Pitztaler gletsjer op de eeuwige sneeuw- en ijsvlakte en de hoogste berg van Tirol, de Wildspitze (3774 meter), is adembenemend!

Eindelijk is na maanden van  hard werken de gloednieuwe Wildspitzbahn die wintersporters naar 3.440 meter hoogte brengt gereed. Met de nieuwe Wildspitzbahn kun je naar'Café 3440', dat vlakbij het bergstation van de Wildspitzbahn is gelegen en dat eind november geopend is.

In exact vijf minuten en veertig seconden wordt met ongelooflijke snelheid de 2 km lange rit naar het bergstation, waarbij 600 hoogtemeters worden overbrugd.

Eenmaal boven in het  café met de toepasselijke naam '3440' kun je door de grote glazen wanden genieten van het fantastische uitzicht, terwijl je je ondertussen een lekkere koffiespecialiteit met een stukje apfelstrüdel laat voorzetten.

Door het aanschaffen van de 'Pitz Regio Card' krijg je als wintersporter toegang tot 122 km piste, inclusief de Pitztaler gletsjer.