Nieuws/Binnenland
1172139
Binnenland

Drie edities van Tomb Raider

Square Enix heeft vandaag drie verschillende edities van Tomb Raider aangekondigd die vanaf 5 maart 2013 in de winkel zullen liggen. De meest speciale versie is de collector’s edition waarin een beeld van Lara Croft zit.

In plaats van de standaardversie van Tomb Raider is bij de lancering de Benelux editie beschikbaar. Daarbij krijgen kopers twee extra downloadbare packs extra die voorzien van een exclusieve tombe die Lara kan onderzoeken en upgrades voor vaardigheden en wapens. Deze versie zal gelimiteerd beschikbaar zijn. Wanneer de voorraad op is, zal deze worden vervangen door de standaard editie.

Verder komt Square Enix met de survival edition. Deze bevat naast de game uit een poster met de kaart van het eiland waar Lara op strandt, een waterbestendig tasje, de Tomb Raider-soundtrack, een artbook van 32 pagina’s en downloadbare content.

De collector’s edition bestaat dus uit een beeld van Lara van 20cm hoog en wisselbare wapens en alles wat ook bij de survival edition zit. Het geheel is zit in een blikken survivalbox dat zo genaamd afkomstig van de “Endurance”, het schip waarmee Lara schipbreuk lijdt.

Tomb Raider verschijnt wereldwijd op 5 maart 2013 voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Hoeveel de edities gaan kosten, is nog niet bekend.