Nieuws/Binnenland
1175175
Binnenland

Nieuwe interface PowerPlex

E-T-A en Victron komen met een nieuwe interface voor de E-T-A PowerPlex. Dankzij de PowerPlex, kunnen gebruikers gemakkelijk elektrische apparatuur op een boot of speciaal voertuig beheren.

Dankzij deze nieuwe interface, is het nu mogelijk om een Victron MultiPlus of Quattro omvormer / acculader en andere Victron producten te beheren met PowerPlex.

E-T-A PowerPlex

E-T-A is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen voor de bescherming van elektrische apparatuur. PowerPlex is een elektrisch distributiesysteem dat er voor zorgt dat apparatuur aan boord  worden beschermd en kunnen worden bediend. PowerPlex is een open systeem dat kan worden geconfigureerd op elke PC / laptop met Windows.

 

E-T-A PowerPlex Touch PC

PowerPlex Touch ETA's pc-scherm is een onderdeel van het PowerPlex CAN-bus systeem. Gebruikers kunnen met behulp van deze Touch PC,  de apparatuur die op de PowerPlex is aangesloten besturen. De nieuwe interface maakt bestumring mogelijk van de volgende apparatuur van Victron:

• MultiPlus of Quattro omvormer / acculader

• Lithium-ion 24V 180Ah accu systeem

• BMV accumonitor

• Lynx Shunt Canbus

• Skylla-i

 

NMEA 2000

De communicatie tussen PowerPlexTM ETA's en apparatuur van Victron vindt plaats via de NMEA 2000-netwerk. Dit is een open CAN-bus netwerk waarin apparatuur van verschillende fabrikanten met elkaar kunnen communiceren. De nieuwe interface voor de PowerPlex Touch PC sluit aan bij de open-netwerkfilosofie van Victron: een perfect netwerk waarin alle onderdelen kunnen samenwerken, ongeacht de leverancier. 

Meer informatie: Victron Energy