Nieuws
1175267
Nieuws

Weblog van de week

Hij komt, hij komt….

Elke week kijken we mee over de schouder van een interessante vrouw die midden in het leven staat. Deze week nemen we een kijkje in het leven van Elles van Velde (38) en Trudy Ravensbergen (38). Twee ondernemende vrouwen die dit najaar een website lanceren met daarop alles voor vrouwen.

Naam: Elles van VeldeLeeftijd: 38Beroep: founder inspiratiesite voor de drukke vrouw ZOOK.nlRelatie: getrouwd met MichelKinderen: Thijmen (7) & Lily (5)Favoriete website: www.zook.nlTypische vrouwelijke eigenschap: inlevingsvermogenNaam: Trudy RavensbergenLeeftijd: 38Beroep: founder inspiratiesite voor de drukke vrouw ZOOK.nlRelatie:JaKinderen: Julia (5) & Maud (2)Favoriete website: www.zook.nlTypische vrouwelijke eigenschap: sociaal

-----------------------------------------------------------

Dag 4

Wij hebben beiden kinderen die nog vol overgave in de Sint geloven. De kleinste is twee jaar en de oudste is zeven. Maar hoe schaf je cadeaus aan, als je zo enorm druk bent? En wij realiseren ons dat we niet de enige zijn.

Het Sinterklaasjournaal kijken in afwachting van zijn komst is één ding. Dat gebeurt rustig aan het einde van een drukke dag, waarna we na het avondritueel weer over over gaan tot de orde van de dag. In ons geval – het vullen van de website met nota bene heel veel cadeaus. De dagen vliegen ongemerkt voorbij. En dan, ineens, is de Sint in Nederland! ‘Mama hij is er, mogen we vanavond onze schoen zetten?’  Ehh ja, natuurlijk?

Maar waar haal je op zo’n drukke zaterdag (zwemles, hockey, boodschappen, feestje) onopgemerkt de schoencadeautjes vandaan? Online bestellen lukt niet meer, want ondanks dat een aantal sites aangeeft voor 12.00 besteld is morgen bezorgd, is het in dit geval lastig (lees: te laat). Je ziet het al voor je, kinderen vroeg op, vol verwachting naar beneden, schoen leeg. En om ze nou te vertellen dat Sinterklaas dit jaar de schoencadeaus laat bezorgen door speciale bezorgpieten, dat is ook zoiets.

Dan toch maar snel de stad in. Met de jongste in een winkelwagentje om heel sneaky schoencadeaus in te laden. Ondertussen leid ik de kleine af met van alles en nog wat. En dan maar hopen dat ze later thuis niet de link legt bij het uitpakken En dan iets zegt als ‘Hello kitty, van de winkel’. 

Om verdere stress te voorkomen, zijn we dit weekend zelf achter de laptop gekropen voor de grotere Sinterklaascadeaus. En het scheelt dat we voor onze eigen site al veel voorwerk hebben gedaan. Nadat we de allerleukste cadeaus hebben uitgezocht én besteld is het nu aan Sint en zijn pieten. Als alles goed gaat, worden de cadeaus vrijdag door de bezorgpiet bezorgd!