Nieuws
1175275
Nieuws

Dost komt er steeds meer in

Bas Dost baalde na afloop van de verloren wedstrijd (2-0) bij Borussia Mönchengladbach. "Het is ongelofelijk dat we deze wedstrijd hebben verloren”, treurde de spits van VfL Wolfsburg, die de volle negentig minuten speelde.  

 „We hebben heel goed gespeeld en alles bepaald, maar zijn vergeten af te drukken. Dit is een heel teleurstellend resultaat. We zaten juist in een heel goede fase, waardoor we uit de degradatiezone waren weggekomen en hadden hier weer een belangrijke stap omhoog kunnen zetten,” aldus  Dost.

Dost werd actief in het spel betrokken, maar was ongelukkig in de afronding. Zo trof hij onder meer de paal. „En dan had ik een kopbal, die ook niks scheelde. Verder legde ik vlak voor rust de bal terug op Olic, wat een goal had moeten zijn. De laatste tijd scoor ik erop los en dan is het balen dat dat nu niet is gelukt." Toch ziet Dost lichtpuntjes. "Ons spel is nu wel veel beter op mij afgesteld dan aan het begin van het seizoen. Ik krijg voorzetten van de flanken en elke wedstrijd krijg ik kansen. Ik word continu benaderd door mijn ploeggenoten, dus dat moet goed komen. Ik moet nu zorgen dat ik zondag thuis tegen HSV weer scoor, maar hier is elke wedstrijd zwaar. Je treft hier geen tegenstanders als Willem II of PEC Zwolle.”