Nieuws/Binnenland
1175580
Binnenland

Maatwerk in Chocoladeletters

SHOPTIP: Chocstar

Tante Corry is verzot op walnoten, je neefje doe je een plezier met smarties en je moeder maak je blij met puur. Bij Chocstar kun je terecht voor customized chocoladeletters.

Het concept van  chocstar van chocolade op maat is nu ook toe te passen op chocoladeletters.

Sinds de Goedheiligman zaterdag per stoomboot arriveerde in ons koude,regenachtige kikkerlandje, biedt webwinkel Chocstar.nl customized chocoladeletters aan.Online je chocoladeletterbestellen, met jouw keuze aan ingrediënten, zodat het eindresultaat heel persoonlijk en uniek is. Bestellen kan alleen via internet, maar levering geschiedt door heel Nederland. Binnen 2 tot 3 werkdagen in je schoen.

De keuze bestaat uit drie soorten fairtrade chocolade, waaraan je ingrediënten kunt toevoegen uit de categorieën: noten, fruit, kruiden, koek, snoep en extra decoratie. Dat zijn meer dan 65 ingrediënten in totaal. Vooralsnog is alleen de letter S van Sinterklaas te bestellen. Bij voldoende animo wordt het assortiment letters volgend jaar uitgebreid met de rest van het alfabet. De prijs van een chocoladeletter met drie ingrediënten ligt rond de negen euro.

In de prijzen

Chief Executive Chocolate Maker Annefrid Imenkamp heeft net de grote cheque bij de kapstok gezet die ze kreeg als halve finalewinnares van The Next Entrepreneur, maar veel tijd om van haar nieuw verworven titel te genieten heeft ze niet. Onlangs startte ze haar eigen chocoladefabriek in een nieuw pand, zette ze twee stagiaires aan het werk en heeft ze nog een professionele chocolademaker in de arm genomen. Bovendien moet er vooral heel veel chocolade gemaakt worden. Want met de feesrdagen voor de deur vliegt de chocolade over de digitale toonbank. ‘Maar ja; life is too short to eat boring chocolate, and someone has to do the dirty job.’

www.chocstar.nl