Nieuws/Binnenland
1175620
Binnenland

Jachtontwerp-wedstrijd nu voor iedereen open

In samenwerking met de HISWA Amsterdam Boat Show 2013 organiseert Sea Level voor de derde keer op rij de ‘it all starts with design’ -jachtontwerp wedstrijd. Dit jaar is de wedstrijd niet alleen voor studenten, maar kan iedereen meedoen die affiniteit heeft met het ontwerpen van jachten, maar ook bijvoorbeeld betrokken is bij het design van een interieur.

Ultieme jacht

De opdracht is het ontwerpen van hét ultieme ‘gentleman’s motorjacht’ en omvat zowel het exterieur als het interieur. Zonder al te veel details los te laten over het ontwerp zijn wij vooral ook heel benieuwd naar wat de deelnemers verstaan onder een gentleman en hoe ze dit vertalen naar een motorjacht.

Winnaar

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de HISWA Amsterdam Boatshow 2013 in de Amsterdam RAI op donderdag 7 maart 2013. De winnaar krijgt een iPad voorzien van een teken- en presentatiepakket.

Inschrijven

De inschrijving voor deelname is inmiddels van start gegaan en kan via www.itallstartswithdesign.nl. Op de site vindt je verdere informatie over de wedstrijd en is ook de contest manual te downloaden met een aantal richtlijnen en basiskenmerken.