Nieuws/Opmerkelijk
1176629054
Opmerkelijk

Maar zijn broer denkt eerder aan zelfmoord

Amerikaans model overleden na noodlottige val, claimt manager

Jeff Thomas

Jeff Thomas

Miami - Jeff Thomas (35) had het goed voor elkaar. Hij was een succesvol model en leek een goed leven te hebben. Maar volgens zijn familie gingen daarachter vele mentale problemen schuil die hem uiteindelijk te veel zijn geworden. Daarom is de schok bij zijn broer enorm nu zijn manager claimt dat hij overleden zou zijn door een noodlottige val van een balkon na een mislukte selfie.

Jeff Thomas

Jeff Thomas

Luli Batista, zijn manager, denkt dat het geen zelfmoord kan zijn omdat ze hem kort voor zijn overlijden nog had gesproken. Zij suggereerde een ongelukkige val van een balkon. Volgens haar leek hij gelukkig, optimistisch en opgetogen. Des te pijnlijker is dat zijn eigen broer denkt dat het wel om zelfmoord gaat, omdat hij in een bericht op Facebook sprak over de mentale problemen van zijn broer. Andere familieleden willen vooralsnog geen uitspraak doen en wachten het onderzoek af. Ondertussen rouwt Miami om het verlies van een populair model.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de hulp- en preventielijn Zelfmoord. Praat erover. Tel: 0800-0113 (gratis), 113 (regulier tarief) of www.113.nl.