Nieuws/Binnenland
1177487
Binnenland

Kraamvisite babyolifant

Kom je ook op kraamvisite bij Dierenpark Amersfoort? Na bijna 22 maanden zwangerschap is moeder Indra 1 november van een kerngezonde babyolifant bevallen.

 Natuurlijk is Dierenpark Amersfoort supertrots op het jongetje en wil de nieuwe bewoner graag aan alle bezoekers voorstellen. Inmiddels heeft de 'kleine' zijn eerste stapjes in het buitenverblijf gezet en gaan de andere olifantendames goed om met zijn komst. Tijd voor wat publiek dus. Daarom zijn er tot en met 24 november dagelijks 2000 kraamkaartjes beschikbaar voor de speciale kraamprijs van vijf euro (de speciale kraamprijs geldt vanaf 15.30 uur).

De kraamkaartjes zijn niet te reserveren. Abonnementhouders mogen natuurlijk de hele dag gratis naar binnen. De stal is in principe de hele dag geopend, tenzij de dierverzorgers het noodzakelijk vinden om het verblijf te sluiten in verband met de rust van de olifantenfamilie.

Als cadeautje voor het babyolifantje roept de dierentuin iedereen op om mee te doen aan een muzikale Ode aan de Olifant. Oefen het muziekstuk Baby Elephant Walk van componist Mancini, doe auditie en wie weet treed jij samen met een Big Band op, tijdens het kraamfeest op zaterdag 24 november .

Meer info: www.dierenparkamersfoort.nl en www.babyolifantje.nl