Nieuws/Binnenland
1177909
Binnenland

Nieuwe EHBO-kit voor wintersporters

Care Plus heeft samen met de Nederlandse Ski Vereniging twee winterse First Aid Kits ontwikkeld. De kits bevatten noodzakelijke producten bij de meest voorkomende ongelukken tijdens de wintersport en dat geeft een gerust gevoel.  

Eerste hulp op de piste

De Care Plus First Aid Kit Wintersport is de eerste EHBO-kit die speciaal is ontwikkeld voor wintersporters. Omdat de wintersportvakantie risico's met zich meebrengt, vind je in de kit alles wat je nodig hebt bij de meest voorkomende ski- en snowboardongelukken.

In de kit zitten verbandmiddelen, pleisters, alcoholdoekjes, hechtstrips, een schaar en een reddingsdeken. Ook handige producten als een Sun Block voor je lippen en handwarmers zijn niet vergeten. Er is zelfs gedacht aan een waterbestendig boekje met noodnummers en instructies bij ongevallen. Dit alles zit in een handig compact waterafstotend tasje in een opvallende rode kleur.

Speciale Pro editie

Care Plus introduceert bovendien een veelzijdige First Aid Kit Wintersport Pro voor de meer ervaren wintersporter en complexere verwondingen. Naast alle producten uit de First Aid Kit bevat deze Pro variant ook tenenwarmers, sun protection voor je gezicht, burn gel, duct tape, een spalk, een thermometer, een reanimatiemasker en een reddingsdeken van hoge kwaliteit. Care Plus heeft een introductieactie bij aanschaf van de kits.

Bij de First Aid Kit zit een voucher die recht geeft op 50% korting op het eerste jaar lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging en bij de First Aid Kit Wintersport Pro heb je recht op een jaar lang gratis lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging t.w.v. € 31,-.

De Care Plus First Aid Kit Wintersport en de Care Plus First Aid Kit Wintersport Pro zijn vanaf half november verkrijgbaar bij apotheek, drogisterij en de betere buitensportzaken. Adviesprijs is € 30,45 voor de basis kit en € 60,95 voor de Pro.