Nieuws
1177912
Nieuws

Oeps! Betrapt!

We willen er niet al te veel over nadenken, maar de kans dat jouw partner vreemdgaat is heel groot. Of misschien ben jij wel degene die er een affaire op na houdt? Hoe kun je dan voorkomen dat je betrapt wordt? Misschien dat de ’overspelgids voor dummies’ uitkomst brengt.

Dat CIA-kopstuk, David Petreaus, betrapt werd op een slippertje was onlangs het gesprek van de dag, Want hoe kun je als belangrijke man bij een ’spionagedienst’ het voor elkaar krijgen om toch op een affaire te worden betrapt? Voor de overspelwebsite MaritalAffair was het dé aanleiding om een gids te lanceren waarin tips worden gegeven om je overspel niet te laten uit komen.

Telefoonnummer

Zo worden schuinsmarcheerders  uitvoerig aan het woord gelaten over hun beginnersfouten. Een mannelijke vreemdganger vertelt: "Ik was met mijn minnares naar een hotelletje in Londen gegaan, waar ze haar halsketting liet slingeren. De volgende dag stond er thuis een boodschap op het antwoordapparaat van het hotel. Gelukkig hoorde ik die voor mijn vrouw. Je nummer achterlaten is dus een amateuristische fout". 

Beginnersfouten

Ook vrouwen delen open en bloot hun 'beginnersfouten': "Ik ging naar het buitenland voor een pittig afspraakje met iemand die ik hier op de website heb leren kennen. Ik had alle sporen uitgewist op weg naar huis, of dat dacht ik. Ik had op de luchthaven taxfree cosmetica gekocht. Weken later lagen de uittreksels op tafel en vroeg mijn vriend plots: ’Gatwick? Wanneer heb jij een tripje gedaan?' Dat was een lastige situatie".

Pleeg jij wel eens overspel? Hoe zorg je ervoor dat je niet wordt betrapt? Of ben jij degene die juist jouw overspelige partner hebt betrapt? Hoe is dat precies gegaan. Praat met ons mee!

Volg VROUW ook op Hyves, Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest