Nieuws/Binnenland
1178709
Binnenland

Bewolkt, vanavond regen

Zeist, 17 november 2012 - Het is vanavond overal zwaar tot geheel bewolkt en nevelig. Lokaal valt bovendien wat motregen. Later vanavond volgt vanuit het westen meer regen. De nacht verloopt verder bewolkt en regenachtig. De minima komen daarbij rond 7 graden te liggen.

Vanavond is het zwaar tot geheel bewolkt en nevelig. Hier en daar motregent het licht. Later vanavond volgt in het westen meer regen. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidwesten. Vannacht overheerst de bewolking en het regengebied breidt zich naar het oosten uit. De temperatuur verandert vannacht nauwelijks en ligt rond 7 graden.Zondag begint de dag bewolkt en in de oostelijke helft van het land ook met regen. In het westen is het bij aanvang overwegend droog. In de loop van de dag trekt de neerslag naar het oosten weg en uiteindelijk wordt het overal droog. Rond het middaguur breekt in het westen de bewolking en komt de zon erbij. Het wordt 8 tot 10 graden. De wind is zwak tot matig en komt uit noordwest.Maandag is het overwegend bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. Slechts af en toe is de zon te zien. Het wordt 8 graden. Dinsdag vangt droog aan, maar in de middag volgt vanuit het westen regen. Er staat een stevige bries en het wordt daarbij zo’n 10 graden.

De dagen daarna blijft het licht wisselvallig herfstweer: veel bewolking, slechts af en toe zon en soms regen. De middagtemperatuur daarbij ligt rond 9 graden.