Nieuws/Binnenland
1182166
Binnenland

James Bond vaart op Turks miljoenenjacht

In zijn laatste film 'Skyfall' varen James Bond en 'Bond girl' Severine (Bérénice Marlohe) op niet zomaar het eerste de beste jacht. Dit superdeluxe zeiljacht met een waarde van maar liefst 11 miljoen euro van Turkse makelij past met recht in het imposante lijstje gadgets van de James Bond films.

Voor wie eens zelf wil ervaren hoe het is om James Bond te zijn; het schip staat te koop. Voor wie niet zo hard van stapel wil lopen is het zeiljacht ook te huur voor zo'n € 90.000 per week. Bond girl niet inbegrepen.

Entertainment

Gasten hoeven zich ook zonder de aanwezigheid van Bond girl niet te vervelen. Aan boord is genoeg entertainment. Je kunt er een drankje nuttigen aan de volledig uitgeruste bar, gamen op de aanwezige Nintendo of Playstation 3 of een film kijken op de 3D led televisies met Bose geluidssysteem.

De master cabines hebben een aparte kleedruimte, satelliet televisie, DVD en music system. De drie overige cabines zijn overigens ook overgoten met luxe, dus ook daar is het niet oncomfortabel verpozen.

Actie

En voor wat meer actie staan er 80 pk jetski's, een speedboot met een 115 pk Yamaha motor, kayaks en een wakeboard ter beschikking.

Technische specificaties zeiljacht 'Regina':

Type: Stalen Schoener

Lengte over alles: 56 meter

Breedte: 9,5 m

Cabines: 6

Maximum aantal gasten: 12

Maximum aantal crewleden: 7

Bouwjaar: 2011

Thuishaven: Bodrum (Turkije)

Motoren: 2 x 440 pk MAN + 1 x 280 pk Yanmar

Generator: 2,40 kVA + 22,5 kVA Kohler

Drinkwater tank: 9.840 liter

Brandstof tank: 8.340 liter

Zeil oppervlak: 1.140 m2

Kruissnelheid op de motor: 12 knopen

Kruissnelheid op het zeil: 10 knopen

 

Wil je even binnenkijken op het imposante Bond-jacht? Bekijk hier de virtule tour.

Meer informatie: Pruva