Nieuws
1184407
Nieuws

Bengtsson gaat met billen bloot

Hoewel FC Twente tegenwoordig met Nike een A-kledingsponsor heeft, ging Rasmus Bengtsson in de topper tegen Feyenoord toch even met de billen bloot. Na een stevige sliding van de Zweedse verdediger bleek het broekje van zijn tenue compleet aan flarden. Bengtsson moest naar de kant om een nieuwe voetbalbroek aan te trekken en mocht van scheidsrechter Pieter Vink niet direct terug in het veld komen, waardoor FC Twente even met een man minder moest spelen.

Bengtsson speelde een sterke wedstrijd centraal achterin, hoewel hij afgelopen week nauwelijks had getraind. De centrale verdediger was lange tijd een twijfelgeval voor de topper tegen Feyenoord vanwege een lichte buikspierblessure, die hij een week eerder tegen RKC Waalwijk had opgelopen.

Naast het snelle herstel van Bengtsson was er voor FC Twente meer heugelijk nieuws van het blessurefront. Dmitry Bulykin maakte in de slotfase als invaller zijn rentree na twee maanden aan de kant te hebben gestaan. De Rus onderging op 10 september een meniscusoperatie.

Ook de rentree van Leroy Fer is aanstaande. FC Twente-trainer Steve McClaren hoopt hem binnen twee weken weer op te kunnen stellen.