Nieuws/Binnenland
1184510
Binnenland

Telegraaf Verkiezingsavond in Boom Chicago

Volgers van de Amerikaanse verkiezingen zijn van harte welkom op de speciale Telegraaf Verkiezingavond in Boom Chicago aan het Leidseplein in Amsterdam.

Het laatste nieuws over de Amerikaanse verkiezingen vindt u in de de krant, maar ook in de speciale verkiezingssite op telegraaf.nl en via onze verkiezingsapp.

Op de site staan blogs van de spindokters Hans Anker en Kay van der Linde, maar ook van de komieken Pep Rosenberg en Greg Shapiro van Boom Chicago en onze correspondent in de VS Frank van Vliet. .

In Boom Chicago is de komende dagen nog de speciale verkiezingsshow te zien waarbij Rosenberg en Shapiro hun visie geven op de strijd tussen Barack Obama en Mitt Romney. Aanstaande maandag wordt er speciaal voor lezers van De Telegraaf de Telegraaf verkiezingstafel gereserveerd. Boom Chicago biedt voor die gelegenheid twee kaartjes voor de prijs van een aan. Na afloop is er een gezamenlijke borrel met de cast van de show specialisten van De Telegraaf-redactie en onze columnist Kay van der Linde.

Wie gebruik wil maken van de speciale Telegraaf aanbieding belt met Boom Chicago, 020 4230101, en noemt bij de reservering ’Telegraaf Election Table’. Zie ook: www.boomchicago.nl