Nieuws/Binnenland
1185846163
Binnenland

Illegaal feest in feestzaal Katwoude, politie grijpt ook in Moerdijk en Arnhem in

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

MAASDIJK - De politie heeft dit weekend weer een einde gemaakt aan illegale feesten. Zo was er een illegaal feest in een zaal in Katwoude (Noord-Holland), omdat de noodverordening daar werd overschreden In de grote zaal waren 92 mensen aan het feesten. Ze hielden zich niet aan de coronaregels. Alle aanwezigen zijn naar huis gestuurd. Ze kunnen een boete tegemoet zien, net als de organisatoren.

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.

Ook braken agenten in de nacht van zaterdag op zondag een feest met zo’n zeventig jongeren in Maasdijk op. De jongeren hielden volgens de politie ’op geen enkele manier’ 1,5 meter afstand van elkaar. In Arnhem werd tevens een coronafeestje afgeblazen. Daar kregen dertien mensen een bekeuring.

De agenten uit Arnhem en Moerdijk waren afgekomen op een melding van geluidsoverlast. Het feest in een bedrijfspand in het Zuid-Hollandse dorp is meteen beëindigd en alle aanwezigen kregen een bekeuring.

Geen feest, maar wel illegaal gokken. Dat gebeurde in een woning aan de Haagse Spionkopstraat. In de woonkamer, van nog geen 40 vierkante meter, waren negentien mannen aanwezig. Die kregen allemaal een bekeuring en het vergokte geld is in beslag genomen.