Nieuws/Binnenland
1200049
Binnenland

Wonderbook in november van start

Sony heeft bekendgemaakt dat Book of Spells, het eerst interactieve boek in de Wonderbook-serie, op 14 november zal verschijnen. Harry Potter-auteur J.K. Rowling is verantwoordelijk voor het verhaal waar spelers leren toveren op Zweinstein.

Wonderbook is een fysiek boek, maar in plaats van woorden staan er op de pagina's speciale symbolen die door de PlayStayion Eye-camera herkend worden. Vervolgens komt de wereld uit het boek tot leven op de tv. 'Lezers' oefenen invloed uit op het verhaal door middel van de Move-controller.

Wonderbook: Book of Spells verschijnt in verschillende bundels. Wie al in bezit is van de Move en camera voor de PlayStation 3, heeft genoeg aan het pakket van €39,99 met het boek en de game. Heb je de benodigde accessoires nog niet? Dan ligt er voor €79,99 een pakket in de winkel met het boek, de game, controller en camera.

Sony brengt ook speciale bundels op de markt met de onlangs aangekondigde slanke PlayStation 3’s. De 12GB-versie met de hierboven genoemde accessoires en de Wonderbook: Book of Spells kost €289,99. De 500GB-versie kost €329,99.