Nieuws
1202108
Nieuws

Feyenoord dreigt Vlaar te verliezen

Aston Villa heeft een miljoenenbedrag over voor Ron Vlaar, zodat Feyenoord na Karim El Ahmadi nog een sleutelspeler dreigt te verliezen aan de Premier Leagueclub. Bronnen bij Aston Villa bevestigen dat de centrale verdediger gisteren een bezoek heeft gebracht aan Villa Park. Dat is gebeurd met instemming van Feyenoord, waardoor een vertrek aanstaande lijkt.

De Stadionclub bevestigde eerder al dat er getrokken wordt aan Vlaar. Trainer Ronald Koeman gaf daarbij te kennen dat een vertrek van spelers niet is te voorkomen als het bedrag op tafel komt, dat Feyenoord wil ontvangen. Vlaar gaf eerder aan, dat hij open staat voor een stap hogerop.

Aderlating

Vlaar heeft al 6,5 jaar achter de rug bij Feyenoord, maar stond twee hele seizoenen aan de kant met twee zware kruisbandblessures. Het afgelopen seizoen was zijn beste in dienst van de Rotterdamse club en speelde hij voor het eerst alle 34 wedstrijden. Op EURO 2012 speelde hij meer dan waar vooraf rekening mee was gehouden. Het verlies van Vlaar zou een gevoelige aderlating zijn, omdat hij een van de weinige routiniers in de selectie is.