Nieuws
1202784
Nieuws

Karelse: Ik ben Houdini niet

NAC betaalt dit seizoen de prijs voor het financiële wanbeleid van de afgelopen jaren. Trainer John Karelse heeft met noodgrepen de selectie elk seizoen in elkaar moeten draaien. De club heeft al tijden geen euro voor een investering. Als de club in de winterstop Nemanja Gudelj aan een buitenlandse club verkoopt, is er nog geen geld voor investeringen. Alle inkomsten moeten naar schuldeisers.

Gudelj zag deze zomer op het laatste moment zijn transfer naar het Italiaanse Fiorentina afketsen. In de winter zou dat alsnog rond kunnen komen. Karelse heeft als trainer te maken met een selectie die nodig van vers bloed moet worden voorzien. Tegen Vitesse was het kwaliteitsverschil groter dan ooit tussen de twee clubs.

"Een paar jaar geleden zaten Vitesse en NAC op hetzelfde niveau. Je ziet wat er met Vitesse is gebeurd dankzij een investeerder. Hier is het moeilijker geworden. Ik ben geen Houdini en van deze ploeg kun je geen Barcelona maken. Maar we moeten met dit materiaal wel hoger komen te staan dan nu. De komende weken moeten we tegen onze concurrenten belangrijke wedstrijden winnen.’’

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop