Nieuws
1210201
Nieuws

Naaktscènes 'Verliefd op Ibiza' gestolen

De montagecomputer van Johan Nijenhuis is tijdens de opnames van 'Verliefd op Ibiza' gestolen. Op het ruwe materiaal zijn een aantal acteurs naakt te zien.

Regisseur Johan Nijenhuis was samen met de acteurs op Ibiza om de laatste scenes op te nemen voor de film 'Verliefd op Ibiza.'

Tijdens het in- en uitladen van de auto bleef de montagecomputer enkele minuten onbeheerd achter en is deze gestolen. "We hebben gelukkig een back-up van het ruwe materiaal. Het grote probleem is echter dat Jim Bakkum, Jan Kooijman en Marly van der Velden helemaal naakt in beeld te zien zijn."

Het gaat om een aantal komische scènes waarbij de acteurs van kleren wisselen. "In een scène wisselt Jim van kleren en is hij even naakt te zien. Dat is niet in de film te zien zijn want in de montage snij ik dat er natuurlijk uit."

De regisseur is als de dood dat het beeldmateriaal ergens opduikt. "Als het over twee weken nog niet naar buiten is gebracht, kan ik pas weer opgelucht ademhalen."

Nijenhuis staat er om bekend dat hij altijd de vreemdste dingen meemaakt tijdens het draaien van films, waardoor er nu alweer wordt geroepen dat het om een publiciteitsstunt gaat.

Nijenhuis reageert: "Het is echt waar. Het is helaas geen stunt. We gaan aangifte doen en hopen dat het materiaal nergens opduikt."