Nieuws/Binnenland
1216350
Binnenland

Karl heeft eigen shop

Modeontwerper Karl Lagerfeld heeft zijn eigen website, www.karl.com, gelanceerd. Het hoofd van het Franse modehuis Chanel zet zichzelf in de kijker.

Behalve een uitgebreide webshop is de site tegelijk een voorstelling van hoe de modemeester denkt, spreekt en leeft. Zo leer je de modeontwerper beter kennen in de 'World of Karl', waar hij middels persoonlijke tips zijn meest opvallende quotes, zijn recente projecten, zijn favoriete winkeladresjes en plaatsen met de bezoeker deelt. Waar koopt-ie zijn boeken, wat is zijn favoriete sieradenwinkel en waar haalt-ie de brillen vandaab.

JammerDe collectie 'Karl' bestaat uit dames-en herenkledij, die toepasselijk van het karakteristieke hoofd met zilvergrijze paardenstaart of - minder subtiel - de naam van de ontwerper is voorzien. Voorlopig levert de webshop alleen in Frankrijk, Duitsland, Italië en Groot-Brittannië. En dus helaas niet in Nederland. Maar, zo stelt een troostend woord op de site er staan meer ´shipping destinations´op de planning.