Nieuws
1219113
Nieuws

McClaren rekent op Douglas

FC Twente-trainer Steve McClaren is niet bang dat het pannetje weer zal overkoken bij Douglas. De verdediger heeft momenteel veel aan zijn hoofd met naast de ophanden zijnde interlandcarrière ook een achter de coulissen voorgekookte transfer naar Fulham. In het verleden leden de prestaties op het veld van Douglas zichtbaar onder transferperikelen en de slepende kwestie rond de aanvraag van zijn Nederlanderschap.

„Douglas is stabieler geworden. Daarom verdient hij het ook om te worden opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Hij is zonder twijfel een van de topverdedigers in Nederland. Als ik kijk naar het Nederlands elftal, dan is Douglas een belangrijke en nuttige versterking van de selectie.”

McClaren rekent donderdagavond in het Europese duel met de Bursaspor, deTurkse kampioen van 2010, op een geconcentreerde Douglas. „Als Douglas voor het Nederlands elftal gaat spelen, zal hij belangrijkere en grotere wedstrijden spelen. Ik weet zeker dat hij goed met deze situatie om kan gaan.”