Nieuws/Binnenland
1222465
Binnenland

Politie zoekt getuigen dodelijke schietpartij

Het rechercheteam is op zoek naar twee mogelijk belangrijke getuigen in het onderzoek naar de schietpartij waarbij de 22-jarige Anthony Fernandes om het leven kwam.

Fernandes werd doodgeschoten in de nacht van vrijdag op zaterdag 5 mei rond 01.00 uur. Het onderzoek naar de toedracht van de moord is nog in volle gang. Beetje bij beetje wordt duidelijk hoe de laatste avond van Fernandes eruit zag.

Het slachtoffer verliet die nacht rond 00.30 de woning van een kennis aan de Korffmakerstraat. Hij liep met twee vrienden de McDonalds aan de Schiedamseweg binnen. Zij zijn daar maar kort binnen geweest, blijkt uit camerabeelden. Kort na hen kwamen twee andere personen de McDonalds binnen.

De eerste is een jongeman in de leeftijd van 20 tot 25 jaar oud, getinte huidskleur, in een rolstoel, slank postuur, met een petje. Hij droeg een beige broek en een zwart T-shirt met ro-de bedrukking en hij had een donkerkleurige jas aan met capuchon.

De tweede is een vrouw van 20 tot 25 jaar, getinte huidskleur en een stevig postuur. Ze droeg een zwarte joggingbroek met een zwart halflange jas en een schoudertas die zij schuin over haar lichaam droeg.

De twee personen kunnen wellicht meer duidelijkheid geven over de laatste momenten uit het leven van Fernandes. Daarom wil de politie in contact met hen komen.