Nieuws
1222851
Nieuws

Knuffelbeesthoes voor smartphone en tablet

Veel kinderen zijn al niet bij smartphone en tablet weg te slaan en de Wise-Pet knuffelbeesthoesjes maken dit vast nog erger. Maar leuk zijn ze wel.

De Wise-Pet familie bestaat uit vijf verschillende karakters die tot leven komen via de Wise-Pet app. Via de applicatie kunnen ze de knuffelhoes een grappig gezicht geven en leuke geluiden laten maken. Ook kunnen de karakters verhaaltjes voorlezen en grapjes vertellen.

Elk karakter is anders. De drie smartphonehoesjes bestaan uit: Pinky, lief en aaibaar en ideaal voor kinderen die gek zijn van de kleur roze, Sealy, een kletskous die de mensen graag laat lachen en leergierige Stripy die het leuk vindt als je voor hem zingt. De smartphonecovers bestaan uit twee telgen: Beste vriend Splashy die gek is op het spelen van spelletjes en superaardige Flora die dol is op knuffelen.

Naast vermaak biedt de Wise-Pet hoes ook bescherming van smartphone en tablet tegen vloeistof, krassen en vallen. Bovendien kan de hoes vastgemaakt worden aan de autostoel zodat kinderen achter in de auto via smartphone of tablet filmpjes kunnen kijken.

De Wise-Pet familie is een project op investeringssite KickStarter van het bedrijf Seebo dat innovatieve games voor kinderen ontwikkelt. De smartphonehoes is verkrijgbaar vanaf $20 en de tablethoes vanaf $30. Voor internationale consumenten komen daar nog wel $15 verzendkosten bij.