Nieuws/Binnenland
1230583
Binnenland

Diablo III legt nieuwe spelers beperking op

In een poging om fraude en andere kwaadaardige praktijken in Diablo III tegen te gaan heeft Blizzard een nieuwe update uitgebracht. De update zorgt ervoor dat nieuwe spelers 72 uur beperkt toegang tot de game.

De beperking geldt voor gamers die een digitale versie van Diablo III gekocht hebben via de online winkel van Blizzard. Het is drie dagen lang alleen mogelijk om je character tot level 13 up te graden, te spelen met andere beginnende spelers en het eerste hoofdstuk te spelen tot aan het baasgevecht met de Skeleton King. Verder is wereldwijd spelen onmogelijk en is er geen toegang tot het veilinghuis.

Blizzard zegt een goede reden te hebben voor de opgelegde beperking. “Digitale aankopen worden eerst onder de loep gehouden. We bieden onze excuses aan voor het ongemak, maar het is noodzakelijke stap om de strijd aan te gaan met fraude en andere kwaadaardige activiteiten die ieders speelervaring bederft. De vertraging is niet langer dan drie dagen en vaak is het sneller. Even geduld alsjeblieft.”