Nieuws/Binnenland
123358
Binnenland

Veel dagjesmensen verwacht

Paasdrukte komt op gang

DEN HAAG - De reguliere ochtendspits was vrijdag, Goede Vrijdag, niet bijzonder druk. In de loop van de ochtend is wel hier en daar te merken dat veel mensen vier vrije dagen voor de boeg hebben. Zo is het in Den Helder al wat drukker bij de veerboot naar Texel. Traditiegetrouw rijden er al veel Duitsers naar de Groningse Bloemetjesmarkt. Ook zijn de eersten richting het outletcentrum bij Roermond alweer gesignaleerd.

De ANWB verwacht dat vrijdag veel dagjesmensen erop uit trekken. Verder wordt het met name maandag (tweede paasdag) druk, door dagtripjes en terugkerend vakantieverkeer. Rond de paasdagen openen veel pretparken weer hun deuren. In het oosten van het land gaan veel mensen kijken naar de paasvuren.

In Limburg is het outletcenter bij Roermond een populaire trekpleister. Zondag is in die provincie ook de wielerklassieker Amstel Gold Race. Andere favoriete bestemmingen zijn de Keukenhof in de Bollenstreek, de Paasraces in Zandvoort en Paaspop in Schijndel. Volgens traditie zal het ook bij meubelboulevards weer dringen zijn, op het parkeerterrein en bij de kassa’s.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop