Podcastprogramma

De Rechtse Directe

‘Zo kan Overeem vandaag Badr Hari breken’

Het aanstaande gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem tijdens Glory Collision gaat volgens voormalig topvechter Gilbert Yvel spektakel opleveren. ,,Badr moet eindelijk weer eens winnen, maar Alistair is niet de ideale tegenstander. Hij is een beest”, zegt Yvel in een nieuwe aflevering van de podcast De Rechtse Directe. Samen met Wilson Boldewijn blikt de oud-topvechter vooruit op de grote partij die dit weekend plaatsvindt in Arnhem. Verder vertelt hij over de roem die hij vergaarde tijdens zijn carrière en waarom hij ooit voor slechts 500 gulden de ring in stapte.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Nieuwe Glory-sterren El Bouni en Overmeer: ‘Over een jaar kampioen'

Niet één, maar twee gasten dit keer in De Rechtse Directe, de vechtsportpodcast van De Telegraaf. Glory-vechters Ibrahim El Bouni en Jay Overmeer schuiven aan bij presentator Wilson Boldewijn en verslaggever Lars van Soest. Beiden boekten afgelopen weekeinde tijdens Glory Rivals 3 indrukwekkende overwinningen en zijn klaar om de troon over te nemen in hun divisies. El Bouni heeft bovendien een boodschap voor zijn idool Tyrone Spong… Verder aandacht voor de ruzie tussen Hesdy Gerges en Remy Bonjasky, het UFC-titelgevecht tussen Israel Adensanya en Alex Pereira en al het andere actuele vechtsportnieuws.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Dubbelkampioen Eersel grootheid in Azië: ‘Alleen voor veel geld naar Glory’

De Rechtse Directe, de vechtsportpodcast van De Telegraaf, is terug met een nieuwe aflevering. Met niemand minder dan Regian Eersel als gast. De 29-jarige Amsterdammer veroverde vorige maand zijn tweede wereldtitel bij One FC en mag zich nu dubbelkampioen noemen. Hij vertelt in de studio bij presentator Wilson Boldewijn en verslaggever Lars van Soest over het verschil tussen kickboksen en muay thai, de sporten waarin hij nu de beste is, en legt uit waarom hij niet voor Glory vecht. Ook vertelt hij over zijn angstaanjagende bijnaam en masker, plus zijn bijzondere bijbaan als kok in een kinderdagverblijf. Verder komt natuurlijk ook HIT IT, het evenement van Rico Verhoeven aan bod.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

‘Verhoeven versus Overeem gaat gebeuren, gesprekken zijn gaande’

In de nieuwste aflevering van de podcast De Rechtse Directe bespreken presentator Wilson Boldewijn en Telesport-verslaggever het laatste vechtsportnieuws. Er wordt teruggeblikt op de partij tussen Alistair Overeem en Badr Hari. Is dit echt het einde voor Badr? En de heren kijken vooruit naar de aanstaande gevechten van onder anderen Rico Verhoeven. Lars merkt op dat Overeem de druk richting Rico aan het opvoeren is: ,,Het sarren door Overeem in de richting van Rico is een beetje kinderachtig, maar wel goed.” Ook worden de krokodillentranen besproken van bokser Deontay Wilder, die in het verleden sprak over het vermoorden van een tegenstander.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Stefan Struve: ‘Conor McGregor nooit meer op oude niveau’

Een bomvolle nieuwe aflevering van De Rechtse Directe met dit keer voormalig UFC-vechter Stefan Struve (2,12 meter!) als gast. Met presentator Wilson Boldewijn en verslaggever Lars van Soest praat ‘The Skyscraper’ over de laatste spraakmakende UFC-events en wordt met de trainers van Badr Hari en Alistair Overeem vooruitgeblikt op Glory Collision4. Ook worden de afscheidspartij van Melvin Manhoef en het relletje tussen Rico Verhoeven en Remy Bonjasky besproken. „Rico is vaak té goed, maar is dat dan zijn schuld?”

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Thom Harinck over 50 jaar Chakuriki: 'Veel op spel voor Badr'

Thom Harinck, een van de godfathers van de Nederlandse vechtsport, viert in september het 50-jarige bestaan van zijn wereldberoemde Chakuriki-stijl. In de nieuwste aflevering van de podcast De Rechtse Directe nemen vechtsportverslaggever Lars van Soest en presentator Wilson Boldewijn met Harinck zijn bewogen verleden door. ,,Het was alsof Ajax, Feyenoord en PSV bij elkaar in één stad zaten, maar dan intenser.” Ook wordt het laatste nieuws besproken. Aan bod komen UFC-debutant Jarno Errens, One FC-dubbelkampioen Reinier de Ridder en het laatste Glory-gerucht.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

Ernesto Hoost: 'Niemand kan Rico verslaan’

Oud-kickbokser Ernesto Hoost, oftewel Mister Perfect, signaleert dat veel zwaargewichten tegenwoordig moeite hebben om een wedstrijd uit te vechten. De viervoudig K-1-kampioen denkt dat de vechters van vroeger sterker waren, al ziet hij Rico Verhoeven als uitzondering. In een nieuwe aflevering van de podcast De Rechtse Directe bespreekt Hoost samen met vechtsportverslaggever Lars van Soest en presentator Wilson Boldewijn het laatste nieuws en vertelt hij hoe blij het hem maakt dat de vechtsport steeds meer voor vol wordt aangezien. Ook bespreken de heren de Glory- en UFC-gevechten van afgelopen weekeinde.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts en Spotify.

Robin van Roosmalen emotioneel na afscheid: 'Ik wil rust'

De eerste aflevering van de nieuwe vechtsportpodcast van De Telegraaf: De Rechtse Directe. Presentator Wilson Boldewijn en verslaggever Lars van Soest ontvangen zevenvoudig Glory-kickbokskampioen Robin van Roosmalen, die bij een vreselijk auto-ongeluk zijn zusje verloor en zelf zwaargewond raakte. Na een weg vol fysieke en mentale tegenslagen besloot hij recent om te stoppen met vechten. „Ik wil rust en gelukkig zijn”, aldus een emotionele Van Roosmalen (32). Ook worden de aankomende Glory- en UFC-events besproken.

De podcast De Rechtse Directe is ook te beluisteren via Apple Podcasts en Spotify.