Nieuws/Buitenland
1241070
Buitenland

Meest waardeloze vader ter wereld

De 34-jarige Jamie Cumming is zonder twijfel de meest waardeloze vader ter wereld door veertien kinderen bij dertien verschillende vrouwen te verwekken. Telg nummer vijftien is inmiddels in aantocht.

De Britse Cumming werd voor het eerst vader op zijn zeventiende. In de jaren die daarop volgenden kreeg hij met andere lovers nog een hele stoet kinderen.

Zijn 55-jarige moeder Lorraine is het nu zo zat dat ze er voor pleit dat hij stopt met het krijgen van baby's en nu eindelijk eens de verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden. Dit schrijft Daily Mail maandag. Lorraine wil dat Cumming een baan vindt voordat zijn 19-jarige vriendin in november bevalt van een nieuwe telg.Genoeg"Ik hou van Jamie en ik hou van al mijn kleinkinderen, maar genoeg is genoeg", vertelt Lorraine tegen The People. "Het is hoog tijd dat mijn zoon stopt met het krijgen van kinderen. Hij moet een echte vader worden."

Cumming had de afgelopen jaren verschillende baantjes. Zo werkte hij als barman en beveiliger, maar nergens hield hij het lang vol. Het lijkt raadzaam voor Cumming om snel op zoek te gaan naar een baan, want het onderhouden van deze hoeveelheid kinderen is niet goedkoop…