Nieuws/Binnenland
1241426352
Binnenland

Drie mensen vast die man in Almere uit het niets aanvielen

ALMERE - Twee mannen en een vrouw zijn aangehouden voor een zware mishandeling van een 36-jarige man en een 28-jarige vrouw in Almere in de nacht van maandag op dinsdag. De man werd ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, en ook de vrouw moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De verdachten, twee mannen van 34 en 41 jaar oud en een vrouw van 42 jaar, vielen de man volgens de politie uit het niets aan. De verdachten hebben geen vaste woon- of verblijfplaats.

Allebei de slachtoffers van de mishandeling komen uit Almere. De man liep rond 00.30 uur op de Marsupilamihof en werd daar plots aangevallen door de groep van drie personen. Hij kreeg harde klappen. De 28-jarige vrouw wilde helpen en probeerde 112 te bellen, maar haar telefoon werd uit haar handen getrokken en kapot gegooid. Ook werd zij mishandeld. Een 62-jarige man die ook te hulp schoot, raakte lichtgewond, aldus de politie.

De verdachte vrouw kon snel worden aangehouden, omstanders hielden haar vast. Later werden ook de twee mannen aangehouden op een boot in de omgeving.

De politie laat weten in contact te willen komen met getuigen van de mishandeling.