Nieuws/Binnenland
1245209
Binnenland

Boogschutter 22 november - 21 december

Wees niet zo koppig

Het is geweldig dat u telkens nieuwe inzichten hebt want zo leert u de wereld kennen. Maar u hoeft niet overal op in te gaan. Daar wordt een mens reuze moe van en op lange termijn hebt u zelf geen idee meer waar u mee bezig bent.

U doet zoveel tegelijk dat u niet meer ziet wat belangrijk is. Vraag u af waar u goed in bent en kijk dan in uw agenda. Daar kunt u namelijk zien waar u daadwerkelijk mee bezig bent. Daar zit waarschijnlijk een behoorlijk verschil. Ga schrappen. U doet van alles waar u helemaal niets aan hebt. Het houdt u van de weg, dat is zeker, maar u komt nergens aan toe. Het is natuurlijk nog steeds helemaal super om te roepen dat u het zo druk hebt, maar het wordt tijd ervoor te zorgen dat u het druk hebt met dingen die u op lange termijn iets opleveren. Uw familie kan klagen dat ze niet genoeg aandacht van u krijgen. Maak daar wel tijd voor want op deze mensen kunt u altijd terugvallen. Probeer meer tijd in uw eentje door te brengen. Geestelijke afzondering en spirituele reinigingsprocedures? Welnee, u bent veel te snel afgeleid en zo krijgt u eindelijk voor elkaar wat u in uw hoofd hebt.

Algemeen: Wees niet zo koppig als een relatie gewoon een goed gesprek nodig heeft. Niet alles waait vanzelf over, hoe hard u ook blaast. Soms bereikt u er alleen maar mee dat alle haren rechtovereind gaan staan.