Nieuws
1245940
Nieuws

Dag 6 van de week van

'Groot succes!'

Elke week kijken we mee in het leven van een interessante bewogen vrouw die midden in het leven staat. Deze week is dat Miranda Bruinzeel. Zij runt het agentschapvan de Nightwriters en is organisator van de tour die net is begonnen, en Walhalla, het eindfeest van de Boekenweek.

Naam: Miranda Bruinzeel (41)

Beroep: baas Nightwriters Agency

Burgerlijke status: ongehuwd

Kinderen: geen

Favoriete website: www.google.com

Typisch vrouw: hoge hakken en intuïtie

-------------------------------------------------------------------------------------

Dag 6...

Vannacht ontving ik een enthousiast berichtje van Kluun dat de Nightwriters on Tour show gisteravond in Groningen te gek was geweest. Hele goeie show, super publiek, uitverkocht, veel boeken verkocht, goeie sfeer onderling, Lex heel goed, Tjitske Jansen héél goed, Susan Smit las een nieuw stuk voor waar mensen echt heel erg om moesten lachen. En Kluun en Saskia Noort samen op het podium komt ook altijd wel goed.

Alles loopt lekker, Nightwriters is echt een bedrijf aan het worden zo met een theatertour, festival, boekingskantoor en ik was het in alle drukte bijna vergeten maar volgende week zaterdag organiseren we weer onze vaste zaterdagavond in het Comedy Theater in de Nes. Dat is altijd een hele gezellige avond waar we elkaar allemaal weer ‘live’ zien in plaats van druk mailen, bellen en sms’en.

Het Comedy Theater is een knus theatertje, eigenlijk een combi tussen theater en café en dat geeft een heel gemoedelijk sfeertje. En ik kijk er naar uit dat we daar, na alle drukte van de tour, en van Walhalla en van de show de 28e eens heel erg dronken gaan worden met z’n allen.

Comedy Theater 28 maart, Kluun, Maarten Spanjer, Judith Visser en vele andere.

------------------------------------------------------------------------------

Wil je ook een dagboek bijhouden voor de website Vrouw van De Telegraaf? Geef je op via [email protected].