Nieuws/Binnenland
1245949
Binnenland

Afscheid op La Palma & Lekker luieren

Wekelijks neemt de Reiskrant een kijkje op Schiphol om vakantiegangers te vragen naar hun reis. Waar gaan ze naar toe en wat verwachten ze ervan? Ook wordt aan de 'terugkomers' gevraagd hoe hun tripje is bevallen. Deze week spraken we met huisgenootjes Anne-Marie, Nicole en Doreen die afscheid nemen op La Palma en de snorkelende vakantiegangers Ruud en Anja op Curacao.

UIT

Wie: Anne-Marie, Nicole en Doreen

Uit: Den Bosch

Waarheen: La Palma, Canarische Eilanden

Duur: Acht dagen

Accommodatie: Appartement

Geboekt bij: Transavia

Verwachting: „Deze vakantie wordt ons afsluitende tripje van een mooie tijd samen. We zijn nu nog huisgenootjes in Den Bosch, maar Nicole gaat weer in Rotterdam wonen. Op La Palma gaan we vooral lekker luieren en niksen aan het strand. En veel lol hebben. Dat kan daar natuurlijk heel goed. Deze bestemming hebben we gekozen vanwege de zon, zee en natuur. We zullen daarom daar ook wel wat gaan wandelen hoor. Het is op La Palma nu ongeveer 26 graden, dus hopen we ook een kleurtje te hebben als we terug in Nederland zijn. Dat zal wel moeten lukken lijkt ons.”

THUIS

Wie: Ruud en Anja

Uit: Almere

Waar vandaan: Curaçao

Duur: Vijftien dagen

Accommodatie: Bungalow

Geboekt bij: Martinair

Verwachting: „We hebben voor Curaçao gekozen omdat het een eiland is waar je uitstekend kunt relaxen. Met heerlijk weer, water en duikmogelijkheden. Een ideale bestemming voor ons.”

Werkelijkheid: „Onze verwachting is helemaal uitgekomen. We hebben een heerlijke vakantie gehad op Curaçao. Lekker snorkelen, luieren en op het strand liggen. Het weer was prachtig en we hebben lekker uit kunnen rusten. Het land vonden we wel matig. Dat viel ons helaas wat tegen en daar hadden we meer van verwacht. Daarentegen zijn we met een huurauto overal naartoe gereden en hebben we veel leuke dingen gedaan en gezien.”